Volg ons op Facebook

  • Meerdere levering modi

    Wij leveren thuis of relais punten. Gratis levering van 100 € in België

  • Neem contact met ons op!

    We snel reageren via mail of uw vragen bellen en aan te bevelen de meest geschikte producten kart

  • Keuze van betaling

    Wij accepteren vele vormen van betaling: Credit Card, Overschrijving, PayPal, elektronische betalingen ...

Verkoop van onderdelen voor karting tegen discount prijzen

Mavikarting het is de verkoop van reserveonderdelen voor karting tegen lage prijzen sinds 17 jaren ! Bestel online de hardware voor uw go kart, goedkope uitrusting en accessoires... Kortom alles om vrij tijd en race te karten !

Voor Mavikarting onderdelen voor go kart tegen lage prijzen te verkopen, was altijd een uitdaging! Aanbod goedkoop karting accessoires, terwijl onze klanten de kwaliteit van de producten die ze verdienen te garanderen!

We waren een van de eerste, zo niet de eerste die apparatuur voor karting via een online winkel verkopen. Sinds 2001 zijn wij dealer van alle apparatuur en gereedschappen die nodig zijn om karting praktijk voor ontspanning en concurrentie. Historisch gezien, distribueren wij universele onderdelen geschikt voor alle soorten van go kart chassis. Daarom werken we niet veel samen met grote merken die hun specifiek onderdelen tegen hoge prijzen opleggen. Toch kunnen we voldoen aan de onderdelen die specifiek voor uw merk chassis eisen.

Ook de montage van universele onderdelen te vergemakkelijken, hebben we een breed scala slimme bewerken elementen en goedkoop.

Onze belofte : u voorzien van hoogwaardige apparatuur tegen de best mogelijke prijs, om de meest toegankelijke karting krijgen.

 

De Rotax Max is onvermijdelijk, meerdere onderdeelnummers Rotax Max origineel in voorraad.


Als u een soort Rotax motor hebt, vindt u vele vervangende onderdelen te vinden in de "Rotax Max wisselstukken" Nogmaals, bieden wij originele onderdelen en andere goedkopere aanpasbaar. Als uw kart is uitgerust met een andere 2-takt motor als de IAME X30, IAME Leopard, ROK, TM ... u zult iets vinden om het te handhaven in de "2T motor stukken"

Je kart is ouder? De "Destock" categorie brengt meer verouderde items op erg goed prijzen!


We hebben veel part nummers die overeenkomen met de oudere chassis modellen. Als u een gebruikte kart gekocht of gewoon je besluit je kart uit de garage, is het waarschijnlijk dat de huidige onderdelen passen niet in het frame dat u hebt. In dit geval, zal binnenkort om de beurt in onze "Destock" zal je waarschijnlijk je geluk te vinden!

Goed bezoek en goed seizoen allemaal !

Het Mavikarting ploeg !